Grand Theft Auto IV

Megjelenés konzolra: MEGJELENT!

Friss topikok

Linkblog

HTML

Előzetes az Edge magazintól!

2008.03.16. 11:44 | CreeD | Szólj hozzá!

A mai nap folyamán került nyilvánosságra egy újabb masszív előzetes, az Egyesült Királyság területén is kapható Edge magazin jóvoltából. A magazin szerkesztősége nem elég, hogy egy 16 oldalas óriásbetekintőt írt olvasóinak, de még az egyik bennfentest, Sam Houser-t is meginterjúvolták. Az interjúból sajnos sokat nem tudtunk leírni, mivel eddig nem kaptuk meg a havilap szkennelt oldalait, de néhány kisebb információra sikerült szert tennünk. Amennyiben elérkeznek hozzánk a várva-várt szkennek, azonnal kiegészítem ezen hírünket!

- A játék által nyújtott egyik új lehetőség, aminek köszönhetően játékbeli ismerőseinket elvihetjük egy-egy "Szórakoztató Klub" előadására, mely legalább olyan nagy szerepet tölt majd be a Grand Theft Auto IV-ben, mint az előző részekben is megtalálható Night Clubok.

- Utasszállító és kisrepülőgépek is fellelhetőek lesznek a repülőgépek területén, melyeket majd az AI irányít majd. Ezekben még a pilótákat is láthatjuk, valamint közelükbe jutva akár 4-es körözési szintet is kaphatunk.

- Az egyik teszter épp egy rendőrrel került összeütközésbe, amikor is a kopó a következő szöveget hallatta: "I'm a cop.....and you are a dickhead". Úgylátszik, a fejlesztőgárda nem félt a humoros megjegyzések használatával kapcsolatban, tehát ilyen téren is garantált szórakozást nyújt majd a játék.

- A Sam Houser-rel készült interjúban említés kerül a játék Multiplayer részéről is. Sajnos sokat nem tudhatunk meg, de állítólag helyet kap majd a játékmódok közül egy "Freeroam" (szabadjáték) üzemmód, mely a totális szabadságérzetet adja vissza, a gamerek számára.

- Az autók festéséből ki lehet venni, hogy egy-egy jármű milyen idős lehet. A San Andreas-ban megismert koszosodási rendszert itt újra bevezették, de ezúttal már teljesen automatikusan működik minden... A vérfoltok például ugyan ezzel a módszerrel fognak megjelenni járműveinken.

- A lövedékek becsapódásakor hagyott lyukak csak ideiglenesen hagynak nyomot, a különbözőféle felületeken... egy idő után tehát már nem lesznek láthatóak, csak úgy, mint az autókon megjelenő kosz.

- A belső területek falait is tudjuk rongálni. Egy-egy lövés becsapódásakor azt is láthatjuk, amint kisebb faldarabok repülnek szét egy adott szobában.

UPDATE: Ígéretünkhöz híven megszereztük a magazin scannelt lapjait, melyet egyből be is tettünk ebbe a hírbe. Érdemes őket megnézni, hiszen jópár, eddig sosem látott kép is helyet kapott a rovatok között, például a krosszmotorról [talán Sanchez] még egy képet sem láttunk. A szkennelt oldalak egyikén egy madártávlatból készült képet is megnézhetünk a Firefly Island környékéről, melyből például kiderül, hogy a játékban lesz go-kart pálya is.

- A vidámparkban lévő alkalmatosságokra elképzelhető, hogy fel lehet majd ülni, és a Liberty Eye, és Screamer Coaster mellett a Corpse Ride-ot is megismerhettük. [A második trailerben is lehetett látni egy Corpse Ride feliratot]

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép   Kép  Kép Kép Kép






















KépKépKép































( www.gtaplace.hu )

A bejegyzés trackback címe:

https://grandtheftauto.blog.hu/api/trackback/id/tr92383010

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása