Grand Theft Auto IV

Megjelenés konzolra: MEGJELENT!

Friss topikok

Linkblog

HTML

Minden idők legjobb fake (hamis) Grand Theft Auto screenshot-jai!

2008.07.18. 13:47 | CreeD | Szólj hozzá!

Ahogy telik múlik az idő, egyre távolabb és távolabb vagyunk attól a bizonyos április 29-ei Grand Theft Auto IV megjelenéstől, melynek következtében ez a szenzációs játék az új generációs konzolokon már lassan a múlté lesz. Sajnálkozva tekinthetünk ugyanakkor arra is, hogy a PC-s megjelenés egyenlőre pedig még a jövő zenéje, mert ha bár apró utalások, véletlen elköpések már vannak róla, hivatalos kézen fogható infót azért még mindig nem kaptunk felőle. Éppen ezért úgy gondoltam, hogy amíg se a GTA IV PC-s portjáról, sem egy esetleges újabb Grand Theft Auto részről (GTA 5???) nem szolgálhatunk információval nektek, legalább egy kicsit nosztalgiázzunk és elevenítsük fel, illetve elemezzük ki napjaink legjobb Fake alkotásait, melyek szeretett játéksorozatunkhoz a Grand Theft Auto-hoz készültek. Szerencsére ezekből van egy pár, így sikerült egy jó és élvezetes kis listát össze-röppentenem nektek. Kellemes időtöltést hozzá, íme:

 

Grand Theft Auto IV Fake Screenshot #1

Ez a remek alkotás napjaink talán egyik legfelkavaróbb és legemlékezetesebb fake Grand Theft Auto IV képecskéje. Magának a grafikának ugyan van egy enyhe Crazy Taxi -s beütése, a csodálatos 3D-s radar, illetőleg a már jól megszokott GTA-s HUD mégiscsak gondolkodóba ejt, hogy vajon biztos hamis-e ez a szépség. Persze azóta a Kotaku.com már magára vállalta a kép készültét és ezzel bebizonyosodott hogy csak egy jó áprilisi tréfáról van szó, azért akkoriban mégiscsak jól esett egy-egy kósza pillantást vetni a képre.

 

Grand Theft Auto IV Fake Screenshot #2

Talán mindannyian emlékszünk erre a fenomenális képre, mely úgy lopta be magát a köztudatba, hogy egy elbocsájtott Rockstar Games-es alkalmazott csöpögtette ki bosszúból. Ez a kép még 2005-ből származik, azóta pedig már biztosra tudjuk hogy bizony ismét egy jóízű tréfáról van szó, révén hogy ezt már szeretett fejlesztőink is megerősítették.


 

Grand Theft Auto IV Fake Screenshot #3

Ez a képecske még talán a legkevésbé ismert mind közül, ez ugyanis csak egy fórumos üzenetnek köszönhetően kezdett el világhírűvé válni, ám még azzá válása előtt kiderült hogy csak egy kamu képecske, így arról, illetve napjaink leghíresebb játékmagazinjainak a címlapjáról le is mondhatott.


 

Grand Theft Auto IV Fake Screenshot #4

Ismét egy állítólagos, elbocsájtott alkalmazott által publikált képecske, mely már ott megbukott, amikor a Rockstar Games kijelentette hogy sikersorozatának negyedik nagy epizódját nem szándékozik a jövőbe költöztetni. A kép mindemellett nagy sikert aratott fantasztikus kidolgozottságával.


 

GTA: San Andreas Fake Screenshot #5

Egy jól ismert, még a 2000-es években kreált San Andreas-os fake alkotás. Ötletessége mellett sajnos grafikájára nem lehet alapozni, az ugyanis jócskán az elvártak alatt teljesített.


 

GTA: San Andreas Fake Screenshot #6

Talán az egyik leghíresebb Grand Theft Auto: San Andreas-os fake kreálmány. Eszméletlen jól sikerült grafikája és ötletessége mellett, sajnos egy fórum hozzászólás után, hamar kiderült róla hogy ez bizony nem, az akkor még készülő GTA: San Andreas egyik kivágott játékképe.


 

GTA: San Andreas Fake Screenshot #7

Egy nagyon szép, ironikus GTA-s képecske. Remek HUD-ja és végső soron kellemes grafikája mellett, sajnos ez sem maradt sokáig a vörös szőnyegen, fejlesztőgárdánk ugyanis megerősítette hogy semmi köze San Andreas nevű alkotásukhoz.


 

Grand Theft Auto IV Fake Screenshot #8

Egy látványos hamisítás, melyet a GTAForums.com egyik felhasználója keltette életre. Sajnos életre keltése mellett a fórumozó azonnal le is leplezte hogy csak kamu, így nem sokáig élvezhette a rivaldafényt, bár nemcsoda hisz mint kiderült csak egy egyszerű kis Getaway-es screenshot-ból és néhány photoshop-os trükköcskéből áll.


 

Grand Theft Auto IV Fake Screenshot #9

Ez a végeredmény amikor kőkemény amerikai játéksorozatunkat egy kicsit „elkeletiesítik”. A képen a Rockstar Games egyik másik híres játékának, a Table Tennis -nek az egyik méltán híres főszereplőjét Liu Ping-et látjátok, kicsit „elgétéásítva”.


 

Grand Theft Auto IV Fake Screenshot #10

Egy újabb tévéképernyős hamisítás, mely nem sokáig állt biztos lábakon, ugyanis a szemfüles rajongók hamar levágták a képről hogy ötletessége ellenére csak a Half-Life 2 lázadó harcosát ábrázolja, belekopírozva egy kis GTA-s környezetbe.


 

Grand Theft Auto IV Fake Screenshot #11

A GTA IV-hez készült hamis képek csúcsa, mely a GTA IV megjelenésének napjáig, azaz Április 29-éig teljesen kaotikus származásról tanúskodott, forrását ugyanis senki nem tudta pontosan megállapítani, ráadásul a R* sem adott ki közleményt róla. A kép hamissága kétségtelen, ám a tipikus New York-i környezet és a megszokott GTA-Style arra ad okot, hogy elgondolkodjunk, vajon nem lehet-e hogy a Grand Theft Auto IV egyik kezdeti állapotából származik?!


 

Grand Theft Auto IV Fake Screenshot #12

Ismét egy nagy klasszikus, mely sajnálatos módon a rivális játéksorozat, a Getaway screenshot-jainak alapjára készült. Mindösszesen a kép annyi valóság alappal bírt, hogy a hirdetések legtetején jól látszik a híres-nevezetes „Sprunk” italocska, mely a GTA epizódok egyik visszatérő sajátossága.


 

Grand Theft Auto IV Fake Screenshot #13

A kép publikálásával a kép alkotói valószínűleg ostobának nézték az egész világot; mert most komolyan: Van olyan, aki bedőlne ennek?


 

Grand Theft Auto IV Fake Screenshot #14

Az egyik kedvencem. A képen remek kidolgozottsággal tekinthető meg a HUD, emellett szerepel rajta a szinte kötelező, szép robbanás és a hamisítatlan hajós gengszterkedés. Sajnos azonban mint azt hivatalosan is megerősítették, a kép csak fake.


 

Grand Theft Auto IV Fake Screenshot #15

Sok jó grafikájú GTA hamisítással találkoztunk már, ám ez az eddigi talán legjobb. Sajnos ez csak azért lehetséges mert a kép valóban egy GTA szerű akciójátékból származik, ám ez a játék nem a kedvenc sorozatunk, hanem a szintén jól ismert 2 Days 2 Vegas , melyben főszereplőnkkel 48 óra történését dolgozhatjuk fel, valósághűen.


 

Grand Theft Auto IV Fake Screenshot #16

Egy esetleges GTA London epizód bizony nagyon feldobná a sorozatot, ez kétségtelen, bizonyára ezen hamis kép alkotói is erre alapozva készítették el művüket, mely nem sokáig állta meg helyét, sorozatunk fejlesztői ugyanis nem költöztetik játékukat a rivális Getaway hazájába a szigetországba.


 

Grand Theft Auto IV Fake Screenshot #17

Ha valaki a kép láttán gondolkodóba esett volna, megnyugtatom, semmi baj, ez a kép kivételesen igazi. Legalábbis a Niko-val fűszerezett akció biztosan. Ezen a képen nemes egyszerűséggel mindösszesen a HUD az ami hamis, az ugyanis egy alaposan kidolgozott leírás alapján készült, pár rajongó keze által.


 

A hamis képekről tehát ennyit, most már ezeket is letudjuk, legközelebb a hamis GTA 5-ös képecskékkel, valamint remélhetőleg valami biztos GTA IV PC-s adattal jelentkezünk, addig is boncolgassátok a képeket, illetve hozzászólásokban javasolhattok, mutathattok is újakat, amik esetleg nem szerepelnek a listánkon, szívesen fogadjuk őket.

 

GTAGaming.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://grandtheftauto.blog.hu/api/trackback/id/tr51574301

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása