Grand Theft Auto IV

Megjelenés konzolra: MEGJELENT!

Friss topikok

Linkblog

HTML

5 király titok/easter egg a GTA IV-ből!

2008.07.18. 13:39 | CreeD | 1 komment

 Napjaink első számú internetes weboldalának, a Yahoo! -nak a játékvilággal foglalkozó szekciója, pár órája egy nagyon szuper kis 5 pontból álló „titokgyűjteményt” tett közzé, melyben minden Grand Theft Auto 4-es titokra, illetve helyesbítek, a Grand Theft Auto 4-es titkok top 5-ös listájának összes szereplőjét kivesézte. Ezt a nem mindennapi, ám annál szórakoztatóbb cikket elhoztam nektek, ráadásul még magyarra is lefordítottam, tehát teljes a happy! Akkor át is adnám a szót, tessék:

 

  1. Gyümölcsszámítógépek – Apple
    A TW@ Internetkávézóba betévedve, a rengeteg weboldal között egy nagyon érdekeset is találunk böngészőnkben. Ez nemmás mint a
    www.fruitcomputers.com, mely nyilvánvaló paródiája a nyugaton egyre nagyobb népszerűségnek örvendő (már hazánkban is) Apple márkának, vagyis gépeknek, telefonoknak.

     

  2. Telefonos incidensek
    Néha-néha a rengeteg telefonos küldetés mellett, téves hívások is érkeznek hozzánk. Ezek többsége paródiája az amerikai tévésztároknak, tévés-beszélgetős műsoroknak, melyet mi ugyan első kézből nem tudhatunk, de nyugati barátaink biztosra veszik ezt.

  3. Kapd el a predatort!
    A GTA IV-et egy saját ragadozó is fogságban tartja, mely gyerekekkel táplálkozik. Legalábbis az egyik, a játékban található szórakoztató portál szerint. Ezt a játékban a
    www.littlelacysurprisepageant.com -on érhetjük el. Mindenesetre nagyon szellemes.

  4. Liberty City szíve
     Mint azt pár hírrel ezelőtt már publikáltuk nektek, (katt ide) a játékbeli szabadságszobor belsejében bizony kegyetlen nagy Easter Egg van elrejtve. A szobor belsejében ugyanis egy élő, lüktető szív található. Mindenféleképpen csekkolja le mindenki aki csak GTA IV közelbe tud jutni, hatalmas!

  5. Mi a vészhelyzet?
    Rosszul vagy? Bandaháborúba keveredtél? Esetleg tűz ütött ki nálad? Semmi baj. Hívd a 911-et, ahol ismét egy aranyos húsvéti tojás van elrejtve. Ha tárcsázod ugyanis ezt a számot, egy diszpécserrel való diskurálás után, járműveket küldenek ki eléd, akik aztán persze semmit se csinálnak, de legalább odajönnek hozzá. Egy tipp: a gyalogosok nem szeretik ha a tűzoltócsővel locsoljuk őket, tehát ezt gyakran csináljuk, valamint tartsuk észben, hogy a rendőrségi számítógépről biztonsági mentést tudunk készíteni, ez nagyon fontos lehet egy-egy éles helyzetben!

 

Forrás: Yahoo! (és GTAGaming.hu)

A bejegyzés trackback címe:

https://grandtheftauto.blog.hu/api/trackback/id/tr81574285

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lifeguard · http://standbyvideos.blog.hu 2009.08.07. 18:09:38

1: nem próbáltam ki. 2: még nem volt ilyen 3: sztem nincs benne predator (az említett oldal meglátogatása után 5*-os körözést kapunk) 4: kipróbáltam 5: kipróbáltam UI: Jó a blog! Nézd meg az enyémet is. Az is gta 4-es ;)
süti beállítások módosítása