Grand Theft Auto IV

Megjelenés konzolra: MEGJELENT!

Friss topikok

Linkblog

HTML

Egy GTA-készítő vallomása..

2008.07.18. 13:44 | CreeD | Szólj hozzá!

Sam Houser a Grand Theft Auto sorozat egyik kooperatív kitalálója a mai napon az MCV internetes magazin mikrofonja elé állt, és nyíltan beszélt a GTA sorozattal tartott viszonyáról. Sam a sok porhintés mellett szóba hozta többek közt, hogy ugyan társai és felettesei mindig zöld utat adtak hihetetlen kreativitásának és mindig segítettek neki megvalósítani azt, mégis ezidáig csak képességeik alatt tudtak teljesítettek, vagy ahogy Sam is mondta, csak kapargatták a játékvilág felső rétegét. Valójában ez nekünk rajongóknak csakis jót jelent, révén hogy ezzel kedvenc fejlesztőcsapatunk vezetője alátámasztotta, hogy bizony a következő Grand Theft Auto részek sem maradnak majd ötletek és elképzelések nélkül. Ám addig is elhoztam nektek egy, az interjúból kivágott fontos részletecskét, mely elég homályos, de azért próbáljátok meg kicsit boncolgatni, tessék:

 

 

Mit hagytak Nekem megvalósítani? Mindent,” mondta Houser. „Mi eddig csak kapargattuk a játékvilág mai szintjét' legalábbis kreativitás téren.

 

 

Forrás, kapcsolódó szájt: MC

A bejegyzés trackback címe:

https://grandtheftauto.blog.hu/api/trackback/id/tr32574293

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása